.

.

6 dec. 2010

Hej!

Justja, hade helt glömt bort att berätta att vi fick ett brev hem i fredags (tror jag det var) om att jag ska in till specialistmödravården och göra ett till ultraljud 16e december! För dom hade fått en remiss från kirurgmottagningen här i Arvika. När jag först läste vad det stog blev jag orolig och trodde direkt att något var fel, men kom på att dom måste nog bara titta för säkerhets skull så att allt är rätt, eftersom att jag hade så hiiiiimla ont ett tag. Men det har jag inte nu längre i alla fall, och bebisen sparkar för fullt och verkar pigg :) Fast på sista tiden så har hon blivit en nattuggla och ligger still nästan hela dagen och börjar inte sparka förrän jag ska sova. Lite småelakt sådär, fast det gör inget. Jag gillar henne i alla fall :)

Jag har nyss ringt till soc för att boka möte med min handläggare, han skulle ringa upp mig så jag hoppas att han gör det snart. Förmodligen så gör han väl inte det förrän imorgon. Och idag så ska vi äta kycklingfilé med någonting! Har inte riktigt bestämt vad än haha, men det blir nog ris och någon sås.
Nu ska jag busa med katten som sitter bakom mig på stolen och kliar mig på ryggen för att han inte får någon uppmärksamhet.

Hejdå! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar